31 år

Goddagens fina ni!

Med en bild på en nybliven 31 åring vill jag uppdatera er denna snöiga Måndag. Dagen har flutit på rätt så snabbt, det är bara så mycket kvar nu inför det sista. Ni vet samma gamla inför betygstider. Jag spenderade majoriteten av min födelsedag med att rätta prov. Egentligen bryr jag mig inte om födelsedagar men prioriteringen blev så tydlig bra 😂.

Jag är iaf otroligt tacksam över att Allah låtit mig leva och fylla ännu ett år, allhamdulillah. Må Allah bevara alla vi älskar.

Sen är det deadline för affärsplanen ikväll. Vi har lite att ta itu med inför denna affärsplan men det är inget som vi inte kan klara av insAllah. Det är mycket som står på spel; finalisterna är liksom vinnare oavsett rangordning! Ha oss i era böner fina ni.

4 reaktioner till “31 år

  1. Jag firar inte födelsedagar men ville bara önska dig det finaste som livet har att erbjuda. Är du säker på att du inte menade 21? Så vacker ما شاء الله. ❤

    Gilla

    1. Baraka allahu fiki för din fina önskan hjärtat! Och jag önskar dig detsamma och ännu mer ❤️ haha tycker du? Jag tycker man ser att jag är en sliiiiten mamma på bilden 🙈😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s