Weekend fun

Helgen har som vanligt flugit iväg i raketfart. Vi har hängt tillsammans, varit ute och ätit, sett en massa filmer och bakat pepparkakor (tillsammans med halva Sverige av Instagram att dämma😂)

Vi har även ett nytt favorit ställe som vi har tradition att äta i en gång i veckan eller varannan vecka: pepeneros i Västberga. Såå god (halal)mat. En helt vanlig pizzeria med ovanligt god mat. Vi äter alltid Oxfilépastan där, sååå himla god, jag tar min strak! Barnen äter pizza med extra Oliver och räkor, såklart.

Nu ska jag redigera vårt kommande poddavsnitt sen har jag en massa arbeten att rätta. Ingen vila denna söndag med andra ord, får se om jag tar paus för att göra annat under dagen.

Önskar er en fin måndag!

4 reaktioner till “Weekend fun

  1. Vad mysigt! Vi bakade också pepparkakor för första gången. De blev goda. Min son har berättat att han fick ”smaka på lera med mamma”😂 han menar deg.

    Gilla

  2. Vill bara meddela att sist jag var där, i veckan, så kunde de inte bekräfta att oxfilén är halal. Kan ju vara så att de får köttet från olika leverantörer vilket gör att det ibland är halal o ibland inte.

    Men kycklingen o annat var halal! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s