Dagarna som gått

Salam bloggen & alla ni som forfarande kikar in här🧡

Ibland känns det som om min bloggkarriär börjar lida mot sitt slut. Inte för att jag vill det, för jag älskar att skriva, men för att det bara känns svårt att få ihop tiden. Samtidigt har jag bytt plattformar så många gånger och hittar ingen plats där jag känner mig 100 nöjd med. På Instagram uppdaterar jag dagligen men sen kommer jag på att många av er som läser här inte har Instagram, och det är därför ni besöker bloggen. Jag har iaf försök uppdatera hela veckan men det har bara inte blivit av. I år denna månad har jag bloggat i 9 år, mer eller mindre dagligen eller veckovis. Visst känns det svårt att bara sluta.. men tankarna har korsat min väg (ej sluta med sociala media utan bara bloggandet).. vi får se hur jag gör.

Hur som helst så har det hänt mycket denna vecka, jag kan börja med att berätta att vi i onsdags höll vår efterlängtade klassträff med våra gamla åk 9. Det har bara gått en termin men de har velat ha denna klassträff sedan oktober!! Det var super kul, vi fikade, snackade minne, kolla på en massa gamla bilder och videon och sen körde Kahoot!

Sedan har ännu mer kul, och mindre kul hänt, men en sak i taget. Vi får höras om det resterande sen, kram på er!

5 reaktioner till “Dagarna som gått

  1. Assalamo aleykom!
    Följde faktiskt din rekommendation och bokade in en tid där för ett tag sedan….never ever again säger jag bara.Inte för min del iallafall. Jagvhade vokat en tid 2 veckor i förväg, åkt från södra delen av Sthlm till Solna, tagit ledigt etc. Bokat både kliponing och färgning och såg verkligen fram emot lite uppfräschning aom preggo. Kommer in och då blir gon väldigt förvånad, säger hon att du har avbokat pga vabb. Jaha nej det har jag inte sa jag. Så satt det redan två kvinnor där och hon var ensam (vet inte hur nånga som annars jobbat där men tjejen hade små tatuerungar som kunde skymtas på ena underaemen men jag vet inte vad hon hette). Då sa jaha typ..jag kan klippa dig lite snabbt. Så sa hon till de andra äldre damerba att jag ”ska bara kluppa denna svenska kunde lite snabbt”…förklarade vad jag ville ha..blev mkt kortare och ojämnt…det skulle kluppas ”7 trappsteg” men walllahi kunde inte se något av detta..flera ggr sa hon till de andra jag kommer strax..sen frågades det i slutet ”ska jag torka håret lite” trots ryp -5 ute…sa att jag kan erbjuda tid umorgon för färgning..tackade givetvis nej till detta..betalade 300 spänn cash och gick sen..allt var över på 17 minuter .nej nej nej kände jag bara..min make trodde jag klippt.mig ajälv och wallahi jag skämdes att säga att nej jag betalat för set och dessutom åkt tvärs över stan…ALDRIG mer kände mug atreddaf och som en kloakråtta samt utstirrad där av de andra kunderna som väntade på att hon skulle ”ta mig emellan”…vill påpeka att ingen var otrevlig eller liknande mot mig och jag blev inte personligt illa bemött men jag tycker det var väldigt oproffessionellt och det låg en massa hår överallt och inte ens egna. Kanske olika benötande beroende på vem man är man Allahu alam men jag personligen skulle aldrig slösa min tid på att gå dit igen, inte ens om jag fick betalt….jakten på hijab anpassad frisör fortsätter för min del.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s